Hakki_Pilke_logo600

Hakki Pilke Vinterkampanje 2022

Hakki Pilke vinterkampanje for PTO modell.

Vi kan levere Hybrid modell med både elektrisk motor og PTO drift til deg om du ønsker mer fleksibilitet og ha mulighet for en mer miljøvennlig vedproduksjon. 

Tilbudet gjelder TIL 1. mai 2022 FOR LEVERING I 2022.

Raven 33

330 MM

500 MM

6 T

pålitelig og brukervennlig vedmaskin

Raven 33 er en pålitelig og brukervennlig vedmaskin. Maskinens direkte tilkoblede hydraulikk lar flere funksjoner virke samtidig ved at drivspaken beveges lett. 

Se videoen: Raven 33

Den robuste strukturen og minimalt behov for vedlikehold sikrer at maskinen er kostnadseffektiv i drift. God drift og tilstrekkelig kløyvekraft gjør at maskinen kan kløyve selv de største stokkene – gjør deg klar til å lage ved til alle formål.

 

Dekselet i én del som er koblet til maskinen og utstyrt med gassfjærer, sørger for trygg drift og lett vedlikehold av sagkjedet. Det kan også enkelt åpnes i tilfelle feilfunksjoner. Lavt strømforbruk og lav vekt gjør at maskinen kan brukes med lettere utstyr. Raven 33 kommer som standard med innmarerbelte og en svingbar hydraulisk transportør med flisutskiller.

 

• ROBUST KONSTRUKSJON OG MINIMALT BEHOV FOR VEDLIKEHOLD
• SIKKER Å BRUKE
• MASKINEN KAN UTSTYRES FOR ETHVERT BEHOV

preview-lightbox-HakkiPilke_Raven_33_2017-smaller
HakkiPilke_Falcon_2014_netti_960px_0

Falcon 35 

370 MM

500 MM

8.0 T

Bestselger! Den raskeste kløyveren i sin klasse

I denne kategorien kan Falcon skryte av å ha den hurtigste kløyve-funksjonen på markedet til nå. Enhåndsspaken gjør maskinen svært enkel å bruke.

Se videoen: Falcon 35

Takket være hydrauliske sag og transportør har ikke maskinen noen kileremmer. Automatisk smørepumpe sikrer lang levetid på kjedet og sverdet. Smørepumpen får oljen fra en egen beholder. Maskinens åpne, lave struktur gjør den enkel å rengjøre og den integrerte verktøyboksen sikrer at utstyret alltid er på plass. Takket være vårt brede utvalg av tilbehør kan du enkelt tilpasse maskinen til dine behov.

 

 • HURTIGSTE KLØYVESYKLUS I SIN KATEGORI
 • ENHÅNDS KONTROLLSPAK
 • HURTIGE HYDRAULISKE FUNKSJONER – INGEN KILEREMMER
 • SAGKJEDESMØRING MED JUSTERBAR PUMPE

38 Pro

380 MM

600 MM

10 T

 

Førstevalget blandt profesjonelle vedprodusentere

 

Hakki Pilke 38 Pro gir deg enestående effektivitet under vedbehandling. En enkel, ergonomisk og effektiv HakkiCut™-kappekontroll lar deg sage med et enkelt trykk på en joystick-knapp.

 

Se videoen: 38 Pro

Med en kløyvekraft på 10 t, kan 38 Pro kløyve selv det hardeste av tre, og oppnår en kløyvesyklus på maksimum 3 sekunder. Under kapping blir senkehastigheten til sagsverdet automatisk tilpasset etter motstanden, hvilket sikrer en effektiv og rask prosess.

 

I 38 Pro-modellen, fungerer den automatiske AC10-kjedestrammeren mekanisk. Det patenterte AC10-systemet opprettholder kjeden sin optimale stramming, hvilket bedrer effektiviteten til sageprosesssen, og gir en betydelig økning i levetiden til kjeden og sverdet. I tillegg til saging og kapping, brukes joysticken til å justere høyden på kløyvekniven og styre innmaterbeltet. 38 Pro-modellen har transportør med flisutskiller, som separerer rester fra ved uten ekstra tilbehør. Som en ny funksjon, har maskinen også en kontrollventil for transportøren, den kan brukes å stoppe eller sette transportbeltet i revers etter behov.

 

 • NYTT BRUKERGRENSESNITT
 • ELEKTRISK KONTROLL AV KAPPING OG KLØYVING
 • MASSEVIS AV KRAFT
 • INGEN V-BELTER
HakkiPilke_38Pro_studio-1
HYBRID modell med el-motor
sähkö

 

Hybrid modell er vedmaskin med både el-motor og PTO drift inkludert. Unik innbygging av el-motoren gir et ryddig opplegg. Mindre vedlikehold og bedre utnyttelse av tilført KW. 

 

Fordelene med hybrid modell:

 • Lave driftskostnader og større fleksibilitet
 • Høy videresalgsverdi
 • Miljøvennlig

 

Les mer: Hvorfor bør du kjøpe Hakki Pilke Hybrid?

 

FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER

Importør

agro-traders

Tlf. 33 01 90 50

post@agrotraders.no

www.agrotraders.no

Selger forbeholder seg retten til å gjøre endringer i priser og tilbud.