Koe ylivoimainen suorituskyky ja ergonomia

KlApikoneet Falcon 35 Ja Raven 33

tarjoushintaan Lantmännen Agrolta!

Raven 33

330 MM

600 MM

6 T

 

NOPEA klapikone pienellä huoltotarpeella

 

Kysy hinta lantmännen agron kauppiaalta

 

LÖYDÄ LÄHIN KAUPPASI PYYDÄ TARJOUS

 

Hakki Pilke Raven 33 on helppokäyttöinen ja varmatoiminen klapikone. Koneen suoraohjattu hydrauliikka mahdollistaa yhtäaikaiset toiminnot kevyillä kammen liikkeillä. Vähäinen huollontarve tekevät koneen käytöstä kustannustehokasta. Tässä koneessa ei ole kiilahihnoja. 

  • Vähäinen huollontarve
  • Helppokäyttöinen ja ergonominen
  • Puhdistava poistokuljetin
  • Automaattinen optimoitu sahan laskunopeus

Toimintaan kytketty, kaasujousilla kevennetty yksiosainen suoja on käytön kannalta turvallinen ja mahdollistaen helpon teräketjun huollon. Pieni tehon tarve ja paino mahdollistavat koneen liikuttelun ja pyörittämisen kevyemmälläkin traktorilla. Raven 33 -klapikoneessa on vakiona mattosyöttö ja sivusuunnassa kääntyvä hydraulinen poistokuljetin. Lisävarusteilla koneen voi varustella käyttötarpeen mukaan. Puunnostimella ja tukkipöydällä kevennät työntekoa entisestään. Kuuteen osaan halkaiseva terä tekee suuremmistakin tukeista hellaan sopivaa klapia. 

Ominaisuuksiltaan kone soveltuu erinomaisesti myös yhteiskäyttöön.

Hakki-Pilke_Raven-33-Veijo

Falcon 35 

350 MM

500 MM

8.0 T

 

TEHOKAS JA suomen myydyin KLAPIKONE

 

Kysy hinta lantmännen agron kauppiaalta

LÖYDÄ LÄHIN KAUPPASI PYYDÄ TARJOUS

Hakki Pilke Falcon 35 on halkaisunopeudeltaan kokoluokassaan ylivoimaisesti markkinoiden nopein ja yksivipuohjauksen ansiosta se on helppokäyttöinen. Kuluvat osat on minimoitu hydraulisesti toimivan sahan ja kuljettimien avulla. Laajan lisävarustevalikoiman avulla voi helposti räätälöidä koneen juuri mieleisekseen. 

  • Kokoluokkansa nopein
  • Nopeat hydrauliset toiminnot
  • Automaattinen teräketjun voitelu
  • Puhdistava poistokuljetin

Turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisää yksiosainen aktiivisuoja. Säädettävä, hydraulisesti toimiva teräketjun voitelupumppu takaa ketjun ja laipan pitkän käyttöiän. Voitelupumppu saa öljynsä erillisestä kanisterista, jonka vaihtaminen on nopeaa ja siistiä. Koneen avoin alarakenne mahdollistaa helpon puhdistuksen ja integroidussa työkalulaatikossa tärkeimmät välineet kulkevat kätevästi mukana. 

Hakki-Pilke_Falcon_35
LÖYDÄ LÄHIN jälleenmyyjäsi

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

 

Löydä lähin Hakki Pilke jälleenmyyjäsi laajasta Lantmännen Agro kauppa verkostosta. Lisätietoa työnäytöksistä löydät tapahtumakalenterista ja Hakki Pilke Facebook -kanavalta. 
Lantmännen Agron kaupat palvelevat teitä normaalisti niin varaosa kuin klapikoneen ostoasiaoissa. 

 

Valitettavasti työnäytöstapatumia on rajallisesti koronatilanteen takia. Työnäytösvideoita pääset katsomaan Youtube kanavaltamme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!

 

Yhteydenottopyyntö tai tilaa esite 

liity sinäkin voittajatiimiimme! 

 

Hakki-Pilke_38P-ro_joystic

 

Mikä on paras klapikone SINULLE?

 

Miten valita juuri oikea klapikone yrityksellesi tai yksityiskäyttöön? Klapikoneen valitseminen ei ole välttämättä helppo tehtävä. Listasimme kolme mielestämme olennaisinta ominaisuutta, jotka kannattaa huomioida, olitpa sitten päivittämässä kalustoasi halkaisukoneesta ammattimaisempaan polttopuukoneeseen tai etsimässä uutta klapikonetta yrityksellesi tai omaan käyttöön.  Lue lisää blogistamme

 

38-Pro_polttopuusäkit

 

Luotettava klapikone toimii säällä kuin säällä

 

Hakki Pilke 38 Pro toimii varmasti vaativissakin olosuhteissa. Ammattimaisesti koivuklapeja tuottava metsätalousyrittäjä ei voisi kuvitella luopuvansa koneesta. Rousu hankki Hakki Pilke 38 Pron Maaselän Kone Oy:ltä kaksi vuotta sitten suoraan tuotannosta. Hän on tehnyt sillä testiajoa yhdessä Maaselän koneen kanssa. Konetta käytetään ankarissa olosuhteissa. Lue Simo Rousun käyttäjätarina kokonaan.